Brunch

Igår kom jag ju hem jättesent från flygplatsen och jag måste alltid ta en dusch och fräscha upp mig lite när jag kommer hem från en resa även om det är mitt i natten. Så jag gick iallafall och lade mig runt 03. När jag vaknade lite över 10 kändes det som att jag hade sovit i max 2 timmar, var så himla trött. Men trots detta gick jag upp ur sängen och klämde i mig en god kokosyoghurt, klädde på mig, satte på mig min nya mysiga kappa och åkte mot hammarby sjöstad. När jag kom till Filippa så hade de fixat allt så fint med våfflor, scones, cupcakes, pepparkaks thickshake och juice. Det var så himla fint och gott. Det var jättekul att få träffa alla och ha det mysigt. De sista veckorna i skolan har ju alla alltid så mycket att göra så det brukar bli lite svårare att ses med de som man inte går i skolan med. Sedan åkte jag ju bort, så det var kul att få träffa alla igen. Tanken var ju att vi skulle ha vår lilla brunch innan jul för att vi skulle en sorts secret santa, men det blev aldrig av innan jul så det blev igår istället. Jag fick den finaste presenten av Moa. Hon hade dekorerat en Nutella burk ( i <3 nutella) med en bild på henne och mig från när vi var små, med en massa fina mönster runt omkring. Tack så mycket fina du! En riktigt trevlig eftermiddag hade jag iallafall.
 
 
- Brunch hos Filippa -
 
 
- Min goda mat med en lite annorlunda effect -
 
Men när jag satt på bussen på väg till Filippa på förmiddagen så kändes allt lite overkligt. Jag brukar alltid känna så dagen efter jag kommit hem från en resa. För en minut så är man i ett helt annorlunda land med så mycket att göra och så lite att tänka på. Sen sitter man helt plötsligt på en buss hemma igen och bara tänker på allt det som man har gjort, och hur man vill att det skulle ha varat längre. Fast vi vet ju alla att saker alltid tar slut, men det är väl det som också gör upplevelser mer speciella tycker jag. Ändå så känns det ju självklart bra att vara hemma. Även fast jag alltid tycker att de första dagarna efter att man har kommit hem är så hemska för att man får sådan nostalgi över de senaste dagarna.
 
Jag var iallafall så himla trött efter att ha tagit bussen direkt hem från Filippa. Vi hade gäster hemma hos oss så jag fick vara uppe ett tag till. Sedan var det lite Gossip Girl tittande som gällde och jag gick ändå inte och lade mig förrens tolv även om jag hade varit så trött efter allt.
 

The Beatles

Tycker att det är så himla hemskt att människor tar bort så fina graffiti målningar på gatorna. Sista dagen i London gick vi förbi där de en gång hade sprejat The Beatles. De säljer ju en massa affischer, canvas och andra grejer med kända "konstverk" som den här så det är så synd att människor ta bort det.
 
 
- The Beatles graffiti målning på en vägg nära Tottenham Court -
 
 
Bild från i lördags när jag var där och allt var borta -
 
Tycker verkligen att det är så himla onödigt att ta bort det. Det måste ju ha tagit ett bra tag att göra också. Men det finns väl int så mycket man kan göra åt saken nu. Det finns även flera som har tagits bort som, till exempel, den runt hörnet.
 
 
- God save the people runt hörnet som också är borta -

See you soon

Sista dagen ställde vi in väckarklockan strax innan nio så att vi kunde göra något kul innan vi var tvungna att börja vår hemresa till Sverige. Förmiddagen spenderade vi i Camden Town där jag ännu inte hade varit. Det fanns många marknader där, street food och småaffärer i coola byggnader (med till exempel gigantiska skor på). De sålde jättemånga coola t-shirts och flera av dem hade roliga tryck eller meningar på dem. Älskar sånt även om jag själv inte brukar bära det så ofta.
 
 
- Butik med gigantiska skor på byggnaden-
 
 
 
- Reklam på en telefonkiosk -
 
 
 
- Rolig t-shirt från marknaden -
 
Vi var där i flera timmar och gick runt och stannade och provade på lite mat ibland. Riktigt chill. Jag köpte ett par  as coola solisar ialafall. Det var jättecool där och jag som är ett stort fan av Vespor gillade verkligen deras sittplatser. Med en utsikt över vattnet hade de gjort om vespor och andra moppar till stolar som man kunde sitta på när man äter deras helt underbara gatumat.
 
 
- Vid Camden Lock -
 
 
 
- Telefonkiosk i Camden Town -
 
 
 
- Coolt t-shirt ställe -
 
 
 
- Vid vattnet i Camden nära moppe sittplatserna - 
 
Efter några välspenderade timmar i Camden området så tog vi bussen mot Tottenham Court. När vi gick av och hade gått några gator ner så upptäckte vi ett helt nytt litet shopping område lite ovanför Piccadilly Circus. Det finns seriöst så himla många olika områden i London. Man skulle kunna vara där i veckor och ändå inte ha sett allt. Alla som bor där kan iallafall inte ha tråkigt.
 
 
- En byggnad som jag bara tyckte om, det kanske är spegeltexten som tilltalar mig -
 
 
 
- Coolaste Urban Outtfitters jag sett... Hittils -
 
Sedan hade tiden kommit som jag inte hade längtat efter eftersom det var en fin solig dag och jag var i mitten av London med alla underbara människor och oändliga saker att göra. Men tiden hade kommit att ta tuben tillbaka till hotellet, hämta upp bagaget och åka mot flygplatsen. Vi stannade förbi Marks & Spencer innan vi steg på tåget för att köpa lite mat. Jag älskar ju deras mat, vet inte riktigt varför jag tycker det är gott men jag gör väl bara det. Kan tänka mig att alla som bor där inte alls tycker att det är speciellt. Men det kan inte riktigt jämföras med något i Sverige.
 
 
- På väg tillbaka till hotellet - 
 
Flyget gick iallafall bra och vi kom hem ganska sent tillslut. Hela resan var så grymt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Och jag förväntade ändå mig ganska mycket eftersom, um, det är ju London vi pratar om.

Sista dagarna


Hade inte tid att skriva om vad jag hade för mig de sista dagarna i London så tänkte bara berätta lite om det nu. När jag vaknade i förrigår så hade pappa redan varit ute och köpt frukost från Beigel Bake. Väldigt gott och en bra start på dagen.
 
 
 
- Frukost på rummet från Beigel Bake -
 
Sedan började vi vår dag med att svänga förbi en utställning om 3D printing. Jag tyckte att det var jätte coolt att få veta mer om det. Jag tror verkligen på att det här med 3D printing kan förändra hur allt det vi gör tillverkas, och kan ändra hur vi tänker och ser på saker. Som jag brukar säga, the possibilities are endless.
 
 
3D printing utställningen -
 
Efter det åkte vi till Notting Hill Gate och gick runt där vid Portobello rd. Det var jättefint och det fanns även en liten marknad. Jag gick förbi ett ställe med en hel söt bil i fönstret... Sedan märkte jag att det var en sorts pizzeria så jag gick in och provade en bit pizza. Alla pratade italienska där så man kan ju säga att de visste vad de höll på med. Så himla god kan jag säga att den var! Och lite kul med bilen också.
 
 
 
 
- Pizzerian arancina -
 
På kvällen gick vi in till stan runt Oxford och Regent st för lite mer shopping. Efter en stund hann klockan bli över tio och vi hade ännu inte ätit middag, så vi fick leta efter ett ställe. Det känns som att de flesta restaurangerna stänger så extremt tidigt i London. Vi kanske också hade tänkt äta middag lite väl sent men tiden bara flyger. Jag tycker att de borde hålla öppet längre eftersom det ändå är en så pass stor stad. Det blev iallafall indisk mat till middag och vi drog hem till hotellet sen. Jag packade ihop min väska och klämde i allt redan den kvällen så att jag bara kunde sova så länge som möjligt på morgonen, och allt skulle vara klarpackat när jag vaknade. Då var det några timmars sömn som gällde innan jag skulle upp igen för att njuta av mina sista timmar i London.

Shop till you drop

Vilken klassisk rubrik... Igår var det shopping som gällde. Har aldrig sett så mycket folk i hela mitt liv. Det var ju början på mellandagsrean igår och det var helt galet. Kläder överallt, kö för att komma in till butiker och en ännu längre kö för att betala, människor överallt. Jag tycker sånt är jättekul egentligen. Men ändå så brukar jag inte gilla att shoppa på reor eftersom jag alltid anser att de inte har de finaste kläderna. Men det kluriga (och roliga) är ju då att hitta det perfekta plagget bland allt som bara hänger runt. Jag hann ju som sagt inte med att gå runt i alla butiker som jag hade planerat men var så himla glad ändå. Vi åt också lunch på en klassisk brittisk pub och det var extremt gott. Jag tog en stor Sheppard's pie to share och så hade de godaste lökringarna. Mums. 


– Sheppard's pie på puben –

Men igår köpte jag iallafall mycket smycken, några snygga toppar, en söt pyjamas, en fin kappa, en jätte cool svart mönstrad bomberjacka, en till jätte cool sportig bomberjacka, ett par stövlar och en guldig kompakt Tangle Teezer (som jag hade velat ha ett tag nu hehe). Jag är iallafall jätteglad och nöjd med mina inköp. Men kan som sagt inte fatta hur mycket folk det var. Vi tog taxin hem runt nio så vi hade ju nästan varit ute i affärer i 12 timmar. Så himla kul! 


– Inne på Forever 21 –


– Min guldiga kompakta Tangle Teezer –


– Snapshot från taxin på väg mot hotellet –

Jul


Den 25e är ju allt stängt i London, tunnelbanorna går inte ens. Så det fick bli en promenad dag. Jag vaknade ganska sent och det var så skönt att få sova ut. Sen gick vi genom Kensington och Chelsea, förbi Buckingham Palace och hela vägen ner mot vattnet. Det var jättefint att gå runt i alla områden eftersom alla husen det så himla fina ut. De flesta är antingen röda eller vita. 




Vi gick även på en liten gata där det fanns coola små affärer. Men allt var ju självklart stängt fast det var ändå kul att kika in lite. 


Gata som leder till Buckingham Palace –


Musen Warren som fotobombar ibland –

När vi sedan gick över bron fanns det den finaste utsikten över The London Eye och Big Ben och så. Vi hade ju tur med vädret också för att det hade regnat ganska mycket de två första dagarna. Den 25e var det dock soligt och fint så det var bra när vi skulle vara ute så länge.


Utsikten från bron –

Sen fortsatte vi vår promenad mot China Town och stannade vid lite ställen på vägen. Vi åt iallafall middag i China Town. Vi fick stå och vänta ett bra tag eftersom det var kö för att komma in till i stort sett alla ställena. Men väl inne åt jag de godaste nudlarna. Så blev jag överraskad med en julklapp av mina föräldrar, som var ett jättefint armband. Vi hade ju redan firat jul innan vi åkte så jag förväntade liksom inte mig något mer.. Sedan tog vi taxin hem och vår tredje dag i London var slut.


Bild från vår promenad på eftermiddagen –

Praise The Lord

Kärlek. Kärlek är det man känner för affärer som har gratis wifi. Idag är det ju Boxing day och med Boxing day kommer ju alla Boxing day sales (mellandagsrean). Det har varit en helt galen dag med shopping. Har aldrig sätt så långa köer i varenda butik i hela mitt liv. Awesome, är allt jag vill säga. Inte om köerna självklart men om allt i allmänhet. Har hittat några riktgt snygga grejer men tror inte jag kommer hinna gå i alla affärer som jag hade planerat. Shoppingen får helt enkelt fortsätta imorn. Men kvällen är ung och jag ska fortsätta vidare nu. Cya!


Här är en helt himmelsk drycka som jag njöt av förut. Det är en is te med aloe vera bitar (alltså som småbitarna i aloe vera dryck). Jättegod!

A perfect day

 
 
 
Igår hade jag en helt underbar dag. Egentligen så hade vi inte planerat något speciellt men allt blev bara så awesome tillslut. Dagen började med en åktur med en klassisk brittisk taxi (som är så fina!) till Coco Maya som är ett jättegulligt café. Jag har ju varit väldigt insatt i cronuts sedan de små söta bakelserna, som sägs vara den perfekta kombinationen mellan donuts och croissants, slog igenom i New York. När vi precis hade bokat London resan så började jag kolla upp om de fanns här. Det är klart de gjorde det! Så en av ställena som har de i London är då Coco Maya. Så jag var ju helt starstruck när de serverade fyra sockersöta, underbart fina och helt perfekta cronuts på en söt liten tallrik. Jag var så oerhört glad redan innan jag ens hade smakat dem. Ni kan ju bara tänka er hur det då var sen när chokladkrämen exploderade ut från den söta, mjuka och lite krispiga bakelsen när jag tog min första tugga. Det var så himla coolt och gott, och lite magiskt haha. Men skulle kunna skriva om den smakupplevelsen i hur länge som helst, så ska fortsätta med resten av vår dag.
 
 
- Kurt Geiger -
 
Efter frukosten åkte vi mot Covent Garden och gick runt där en stund. Det var jättefint med alla juldekorationer och småbutiker. Gick in till bland annat Kurt Geiger som har så otroligt snygga skor. En av mina nya favoriter tror jag. Det hängde en jätte cool lampa gjord utav skor i butiken.
 
 
Sedan gick vi vidare till Somerset House där man kan åka skridskor. Det var lite kul att se alla amatörer "åka" (rättare sagt på isen). Men vi var också där för att gå och se Isabella Blow: Fashion Galore! utställningen som jag hade läst om i ELLE. Jag hade inte så höga förväntningar för att jag inte var så informerad om vem hon var och så (så pinsamt att erkänna nu) och för att jag inte trodde att den skulle vara så stor. Men gud vad jag hade fel, om allt. Utställningen var så himla cool. En av de bästa jag har varit på! Man fick veta så mycket om hennes liv och vilken inspirerande kvinna hon var. Utställningen handlade också väldigt mycket om Alexander McQueen och Philip Treacy. Man fick se Alexander McQueens examens kollektion från Saint Martins och flera andra kollektioner. Och Philip Treacys hattar. Wow asså. Vet inte ens vad jag ska säga om dem. Isabella Blow jobbade också mycket med David LaChapelle. Så himla cool människa. Man kan undra hur det måste ha varit att vara henne. Man fick inte fota inne på utsällningen men jag tog ett par smygbilder på några rum när jag var där. Här kommer en.
 
 
- Philip Treacys hattar inne på Isabella Blow: Fashion Galore! utställningen -
 
På väg ut köpte jag hem en awesome bok om Alexander McQueen. Jag började redan gilla honom mer och mer i somras när jag var i USA men nu är kärleken verkligen på topp. Vi var på utställningen mycket längre än det vi hade tänkt oss. Nästan 3 timmar tror jag eftersom det var så himal stort. Kan knappt räkna hur många olika rum eller områden det var, men minst åtta! Helt galet.
 
 
- Vid utgången till Isabella Blow utställningen -
 
Efter det gick vi runt lite och stannade och åt på Chipotle, mitt absolut favoritställe (men man har ju så många såna haha). Jag åt min efterlängtade bowl med kycklig. Mums. Sen ville vi gå och köpa biljetter till en teaterföreställning eftersom vi hade lovat pappa det i födelsedagspresent. Men det var stängt eftersom de inte visade något igår kväll eller idagför att det är jul. Så vi fortsatte mot Regent st.  Vi gick förbi M&M World på vägen dit. Jag förstår verkligen inte varför så många blir så himla galna över det. Visst, jag tycker väl att det är lite kul när man går in där och så, men det finns folk som går helt crazy där inne.
 
 
 
Vi promenerade som sagt vidare på Regent street och njöt av den fina julbelysningen och av alla affärer samt människor som promenerade runt. Även om snön inte hade fallit än så fick man en liten julkänsla. Efter att ha åkt runt lite och haft middag så åkte vi hem till hotellet. Vi drack en god kopp te i deras gemensamma rum med julgran och grejer, och firade vår egna lilla julafton där. Sen hade klockan helt plötsligt blivit tolv och vi hade ju promenerat hela dagen så jag var i stort sett helt död. Men det hade varit en helt perfekt dag.
 

Hello London

 
Igår kom vi fram till Liverpool street strax innan 11, efter en rätt så tidig morgon. Jag hade ju gjort en lista (som blev ganska lång tillslut kan man säga) av vad jag ville se och göra (och äta!) när vi är här. Då var det ganska mycket som låg nära Liverpool. Så istället för att åka lite över 20 minuter hela vägen till hotellet och sen tillbaks så lämnade vi våra väskor på stationen, där man kan lämna bagage, och åkte ut på stan direkt. 


Jag har för mig att vi gick av vid Aldgate East och började gå mot Brick Lane. De hade så himla coola affärer på de små sidogatorna. Man svängde bara in någonstans och *voila* så fanns det flera as grymma små butiker som kändes som de inte alls hörde hemma men ändå så kändes det helt rätt.
 
 
Det känns som att jag inte längre handlar så mycket vintage men kanske för att jag aldrig hittar något intressant i Sverige. Men jag har ändå alltid tyckt om att gå i vintagebutiker för att jag tycker alla plaggen, samt helt enkelt butikerna, är så coola och annorlunda, samt även inspirerande. Jag känner mig helt enkelt glad av vintageshoppandet, och även lite snurrig ibland när det är så extremt många kläder som hänger från alla håll haha. Jag fyndade iallafall en jättefin grå oversize cashmeretröja från en vintagebutik som heter Rok It. När jag skulle betala så var det lite kul för, jag kommer inte riktigt ihåg hur det gick till, men killen i kassan började prata svenska med mig. Så vi pratade lite och sen gick vi vidare. Gud vad alla är trevliga här. 
 

Jag älskade iallafall det mysiga området men det kanske också är för att jag älskar gatukonst. Oj vad det låter konstigt.. Street art alltså. Det var helt fullt med street art överallt. När man svängde in på sidogatorna så fanns det så himla mycket. Man tror ju att det knappast kan vara många som hittat det som man själv hittar, så man känner sig lite cool och speciell. Men så känner ju då bara jag eftersom alla säkert svänger in där och utforskar. Coolt är det iallafall. Ska lägga upp några street art bilder från igår i ett annat inlägg.
 
 
När vi gick på den lilla gatan i regnet (ja, det regnade och fanns tydligen en stormvarning!) så gick vi helt plötsligt förbi det här lilla stället. Jag hade läst om den på näten (och ja, den fanns med på 'att äta listan') och det var ett väldigt populärt stället. De är iallafall kända för deras 'beigels' som i stort sett liknar bagels fast utan hål. De var extremt goda! Sen gick vi vidare i de fina små affärerna.
 
 
Sen tog vi tuben till Oxford och gick runt där. Vi gick även till The Photographer's Gallery för att pappa ville se någon utställning och jag älskade verkligen några av bilderna! Efter det började vi röra oss mot hotellet och checkade in. Ett väldigt coolt ställe måste jag erkänna, väldigt annorlunda. Så skönt att bara sitta ner kan jag säga! Men ut skulle vi igen och äta middag. Helt random så trillade vi in på en av mina favoritställen som heter Nando's. De är kända för deras kyckling och Peri-Peri pommes frites, kryddor och såser. Så himla gott!
 
 
Efter en lång varm (och välförtjäntad) dusch så slocknade jag direkt när jag la mig i min mjuka säng. En nice förstadag i regniga London!
 

Flygplatsen

Står i kö på flygplatsen och väntar på att gå på flyget. Nu börjar kön rulla så snart är man väl på väg.. Nästa, London!

The sweetest

Jag har inte bloggat på ett tag.. Förra veckan var det mer för att jag inte kände att jag ville eller hann med. Men de senaste dagarna tyckte jag att jag skulle ha gott om tid att blogga eftersom jag har legat hemma och varit sjuk de senaste 64 timmarna.. Men då tänkte jag på vad jag skulle kunna blogga om när jag har legat i sängen nästan hela dagarna och mina dagar har i stort sett gått ut på att sova, ta alvedon, äta, kolla lite på serier, filmer och tumblr, sova och sen ta ännu mer alvedon. Intressant, jag vet. Imorse var jag iallafall glad när jag vaknade för att jag inte hade feber, och det betydde att jag kunde gå på skolavslutningen (inte det viktigaste) och sen gå och fika med mina kompisar (det viktigaste) och ge varandra julklappar och allt. Men sen vid halv tolv började jag få feber igen och då blev jag inte så glad eftersom feber = att jag inte kunde fika med tjejerna innan vi alla åker bort. Så åt jag iallafall sushi till lunch och kollade alltid hur mycket feber jag hade var femte minut. Efter att jag hade börjat äta så märkte jag att varje gång jag åt två sushi bitar så gick min feber ner 0,1 grader. En vanlig människa skulle ju då inte tänka på att det finns någon koppling mellan sushin och min feber men självklart börjar jag äta mer och mer sushi tills jag är proppfull och nöjd med mina 36.7 grader som "jag" har sänkt den till. 10 minuter senare så sitter jag där igen med nästan 38 grader.... Inte så värt det då. Så jag kunde ju inte gå på skolavslutningen tillslut, och resten av den efterlängtade eftermiddagen var körd.
 
 
 
Men, här kommer "plot twisten"... vid halv tre ringer det på dörren och SURPRISE så kom Elsa, Jossan och Nelly hem till mig. Vilken överraskning! Så vi satt och myste på soffan ett tag och gav varandra julklappar (jag älskade allt som jag fick jättemycket vill jag bara säga) och Jossan läste sina fina så kallade "julrim" (väldigt omtänksamt och fint skrivet förresten). Sen satt vi där ett bra tag och pratade och skrattade. Efter nästan tre dagar av osocialhet (inte för att det ordet finns men jag är ganska bra på att hitta på mina egna ord) så var detta exakt det jag behövde, plus lite till. Så himla söta de är,  de gjorde verkligen min dag! Men sen en liten stund sen bar de sig iväg till Wiener konditoriet/cafét. Jag sitter hemma och mysfikar med lussebullen som jag fick av my girls, en stor kopp söderté i min nya stora tékopp och mina nya mjuka sköna fina strumpor. Förresten har jag på något sätt hunnit se klart alla awkward avsnitt så vet inte riktigt vad jag ska göra. Det får väl bli sista säsongen av gossip girl nu då. Febern är nu i stort sett helt borta skulle jag säga så jag ska bara fortsätta på min #roadtorecovery, och hoppas på att allt är toppen imorgon. För snart är det ju dags för London också!

50

Idag vaknade jag och samlade ihop alla presenterna och gick in till pappas rum sjungande med mamma. Pappa fyller 50 idag! Vi skippade i stort sett frukosten och hoppade på bussen mot kungsan. Vi åt lunch på Berns asiatiska buffé för att fira pappa. Den har nu flyttat upp till nummer ett på min lista av bruncher/buffér i Stockholm kan jag bara säga. Restaurangen var, för det första, så underbart fint. Och maten... Det går inte ens att beskriva den. Allt var inspirerat av det asiatiska köket och de hade allt man kan tänka sig, plus lite till. När man väl tror att inget kan bli bättre, och man svävar till toppen av matparadiset, så är det dags för desserterna. Dessertbuffén är nästan lika stor som den vanliga buffén. Jag provade nästan allt (ofcourse). Mina favoriter var nog panacottan med en sorts rosa gelé ovanpå och alla de himmelskt goda chokladerna. Riktig chokladälskare är jag. Men det som är så bra med både varmrätterna och desserterna är att de har serverat allt i väldigt små portioner så att man verkligen kan få chansen att prova allt. Det var iallafall en utav de bästa bufférna jag någonsin ätit eftersom jag älskar asiatisk mat och den var verkligen top notch.
 
 
 
 
Sedan fick pappa bestämma vad han ville göra eftersom det var hans dag. Han ville gå på bio så vi gick och kollade på Catching Fire på sergel. Den vara så otroligt bra!! Hade faktiskt inte alls förväntat mig det för någon anledning.. Jag har ju läst boken och tyckte att den var bra men jag trodde bara att filmen inte skulle vara lika bra. Där hade jag fel. Jag älskade också att den var så lång.. För tiden gick ändå jättesnabbt, så hur skulle det ha varit om den var kortare? Inte bra. Men jag rekommenderar iallafall den. Ska ta och läsa tredje boken nu eftersom jag måste veta vad som händer näst! Sedan gick vi hem och jag tog en varm dusch och fixade lite grejer. Har fortfarande inte ätit något sedan brunchen och är fortfarande så mätt. Känns som att jag inte kommer äta på dagar. Men så känns det väl alltid när man har ätit mycket. Men imorgon kommer jag säkert vara vrålhungrig till frukost. Pappa hade iallafall en jättebra dag, och det hade jag med faktiskt.
 
 

Torsdag

Idag har jag varit i skolan som varje annan vardag. Efter skolan träffade jag Nathalie och vi gick ut lite på stan och tog vår vanliga runda skulle jag säga, där vi självklart svängde förbi Brandy Melville. Det var jättemysigt med all julbelysning. Sen blev det mörkt och kallt så vi tog bussen hem till mig och hade det trevligt. Efter en god middag snackade vi lite och sen gjorde vi floats och satte oss i sängen och kollade på film. Mys! 










14,000 things

Alla känner väl igen den här boken. Jag har sjävlt inte bläddrat igenom den men det känns bara som en sån där bok som gör en glad. Och jag gillar saker som gör mig glad. Eller vem gillar egentligen inte det? Älskar fina böcker som är roliga, intressanta eller inspirerande. Skulle verkligen inte ha något emot att lägga till den här boken i min bokhylla!
 
 

En dröm

 

En dag som idag

Inatt så gick jag och lade mig sent. På sistone så har jag somnat ganska tidigt på helger (speciellt fredagar då jag har en väldigt lång skoldag) om jag inte är med kompisar ofcourse. Men inatt så var jag uppe sent. Vet inte ens vad klockan hann bli, men det var inte tidigt iallafall. Det konstiga var att jag ändå vaknade precis innan nio så jag sov i princip ingenting (enligt mig då, som brukar vilja sova minst 9 timmar). Ändå så blev det en sån där skön morgon då man bara ligger i sängen ett tag, sedan kryper över och hämtar datorn, och drömmer sig bort från sin lilla säng. Jag klev inte ut ur sängen innan 11 kan jag säga. Saknar verkligen när jag brukade vakna vid 11, 12 eller typ 15 haha. Så här blir det väl när man börjar närma sig slutet av termingen och har haft sina tidiga rutiner ett tag. Men snart är det lov och då blir det annorlunda. Idag är det ju också första advent och det känns jätte konstigt med tanke på att jag inte har fått någon speciell julkänsla bortsett från att ha ätit mat med kanel och saffran den här veckan. Det är nog vädret som också gör att man inte riktigt har kommit in i det. Men jag klagar inte på det! Det var ju också sjukt mycket folk ute på stan idag som säkert har börjat julhandla. Det närmsta jag har kommit julkänslan eller iallafall att ha öppnat min chokladkalender imorse och satt upp min julstjärna i mitt rum.
 
 

Nu är det bokat

Vi ville inte fira jul i Sverige i år så igår bokade vi biljetter för att åka till London över julen. Det ska bli jättekul, och helt perfekt att vara där när de har alla mellandagsreorna. Är helt övertygad om att det kommer bli jätte mysigt. Längtar att bara strosa runt på gatorna och stanna på mysiga kaféer och höra alla prata med en så underbar dialekt. Men skriver mer om allt sen! Godnatt på er <3
 
 
 
 
 
 

Brunch Lunch

Idag så kom Moira hem till mig på eftermiddagen och vi åt en sen lunch tillsammans. Hade inte träffat henne på ett tag så det var kul. Vi hade det iallafall nice! Måste säga att man verkligen kan känna att vintern är på väg nu.. Och nu är det ju december så man kan ju undra när det ska börja snöa. Tycker kylan är jättejobbig men jag tänker positivt, för ju längre in i vintern vi kommer desto närmare vi är sommaren :)

RSS 2.0