Frukost

Imorse vaknade jag och gjorde en perfekt smoothie och hällde ner den i en perfekt liten Mason jar. Jag var helt överlycklig när jag fick tre helt underbara Mason jars av Elsa i fredags med choklad, godis, hårprodukter, parfym och ansiktsmasker nerproppade i dem. Så nu kan man ju säga att min smoothie addiction är tillbaka och jag kommer dricka ifrån dessa söta glasburkar varje dag. Så himla fina är dem.
Tack så jättemycket igen! <3
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Igår kväll kom Anna, Clara, Denise, Jossan och Molly hem till mig för att äta middag. Vi åt god mat och pratade och så. Det var verkligen jättetrevligt. Fick finaste presenterna från tjejerna också. De är så söta så. Sen åt vi världens godaste chokladmousse tårta som bestod av en browniebotten, chokladmousse och chokladkräm. Bättre kan det helt enkelt inte bli. Jag var också helt chockad och överglad på morgongen igår eftersom jag vaknade och mådde nästan helt bättre. Allt hade liksom bara försvunnit. Så det var så skönt att bara kunna njuta av kvällen efter att ha varit sjuk hela veckan.
Tack för igår tjejer <3
 
 
 

Chocolat d ór

 
 
 
 
 

Sängdag

Idag har jag spenderat nästan hela dagen i min mysiga säng. Jag var tvungen att ta två jättestora piller (och nej, jag kan inte exakt svälja dem) men efter flera olika strategier och försök så fick jag ner dem. Vet inte varför jag har ett sånt problem med att svälja dem men efter dessa 10 dagar måste jag hinna bli ett proffs på det. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon. Eller rättare sagt, jag måste vila upp mig och må bättre tills imorn! Jag har ju långhelg också tills på onsdag så det är jätteskönt.. Även om jag kanske inte har varit i skolan så jättemycket den här veckan så ger det mig ändå en chans att må toppen bra till nästa vecka. På onsdag får vi ju äntligen våra datorer också, så det ska bli kul!! Men nu ska jag nog kolla på film eller hitta på något annat..
Puss <3
 
 
 
 
 

16

Igår fyllde jag ju år och jag hade en jättekul dag! På morgonen fick jag frukost i sängen, blommor och massor med presenter. Jag satt i min mysiga säng i en timme och åt frukosten och öppnade paketen. Sen gick jag till skolan och sydde lite på min skjorta. Klockan tolv var hela klassen på Operan för att kolla på ballet föreställningen Julia & Romeo. Den var extremt bra! Den slutade vid halv tre och då gick jag och några kompisar till McDonald's. Jag åt pommes frites med en choklad sundae. Hade varit så sugen på det eftersom jag inte hade ätit det på typ år. Vi satt och pratade och åt och så. Det var jättekul! Sen började jag röra mig hemåt eftersom jag skulle äta med familjen på en jättegod italiensk restaurang som heter Trattorian. Men jag har ju som sagt varit sjuk typ hela veckan, som har varit lite jobbigt eftersom jag seriöst nästan aldrig är sjuk. Igår eftermiddag fick jag jätteont i örat också som ledde till att jag också fick huvudvärk. Så jag kände verkligen inte för att gå ut och äta. Istället bestämde jag att vi skulle beställa pizza och äta det hemma. Det var jättegott och mysigt. Så mycket bättre än att gå ut när man inte mår på topp. Sen ringde min morbror och kusin från Italien så jag pratade med dem på Skype i ett tag. Jag fick några sista födelsedagspresenter och en liten (EXTREMT GOD) chokladmousse bakelse. Det blev en lyckad dag!
 
 
 
 
 
 

Onsdag är den nya måndagen (för tillfället)

Idag gick jag till skolan även om jag inte kände mig på topp. Men valde ändå att gå eftersom jag har så många lektioner på onsdagar och inte ville ligga efter. Vi hade skolfoto idag och jag blev väl inte så jättenöjd kan man säga, men jag tror inte att det är många som någonsin blir det. Så det är väl bara att acceptera hur den blev. Jag gick hem efter skolfotot och var så extremt trött. Så jag satte på mig myskläderna när jag kom hem och kollade på New Girl. Pratade också nyss med min kompis på telefon om nollningen hon hade idag. Tycker att nollning är så dumt och syftet bakom den är ännu dummare. Men vill inte gå in på för många detaljer om det eftersom jag förstår att det är en stor grej för vissa som börjar på gymnasiet. Imorn ska vi på någon föreställning på Dramaten med klassen men har ingen aning vilken. Så kan berätta om det imorgon. Det är lite kul att göra något annorlunda i skolan när man fyller år. Men nu ska jag njuta av mina sista timmar som 15-åring, för imorn blir jag gammal ;)




Looking for Alaska

Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag fortfarande inte mår så bra. Men jag mår iallafall mycket bättre än igår. För några timmar sen började jag läsa en bok som heter Looking for Alaska som jag verkligen har velat läsa. Har redan hunnit läsa hälften av den och den är verkligen jättebra!! Har ni någonsin vart med om att en bok är så bra att man bara vill läsa vidare men samtidigt inte för att man inte vill att den ska ta slut? Så känner jag nu.. Nu ska jag läsa vidare iallafall. Kanske läser klart den idag, man vet aldrig. Den är uppdelad i två delar before och after, och snart ska jag börja på after delen, så det är spännande :) 






Sjuk

Igår kväll kom Ulrika hem till mig och vi åt middag och snackade och så. Sen kollade vi på Breakfast at Tiffany's för första gången. Den var jättebra! Hade en jättemysig kväll. 



Vi skulle gå och äta brunch tillsammans idag men när jag vaknade imorse mådde jag verkligen jättedåligt. Jag hade 38,4 graders feber. I fredags efter skolan kände jag mig förkyld men igår mådde jag bra. Så det hände ganska random måste jag säga. Jag har bara legat på soffan och sängen hela dagen. Har verkligen inte kunnat göra någonting alls för att jag har haft så ont typ överallt. Men jag har allvarligt inte haft feber på extremt länge.. Liksom minst på 2 år eller nåt. Jag minns inte ens när jag hade det sist. Så någon gång måste man väl ändå bli sjuk även om man inte vill det. Så typiskt att det också ska vara så tätt intill min födelsedag. Men jag är säker på att jag kommer må bättre tills på torsdag. Nu ska jag nog kolla lite på tv. Gillar verkligen inte att inte kunna göra nåt. Det är bara jobbigt, men sånt är livet. 
Puss på er <3

Friluftsdag

Inatt var klockan strax före tolv då jag bestämde mig för att gå på friluftsdagen. Jag hade tidigare ångrat mig eftersom det stod att det skulle ösregna på varenda väderprognos som jag kollade på. Så jag somnade iallafall inte före ett, och sen vaknade jag helt av mig själv klockan 7:30. Helt sjukt. Jag trodde nästan att jag hade försovit mig men sen försökte jag somna om. Det gick dock inte så bra. Så efter att ha klivit upp och gjort mig i ordning, så såg jag på SL appen att alla tåg på rödalinjen mot Ropsten var inställda pga spårfel. Då mötte jag upp Nelly och Jossan vid Odenplan, och vi tog bussen till Gärdet istället, som är helt klart mycket mysigare än tunnelbanan. Vi hade valt att spela volleyboll först och det var faktiskt kul! Det gjorde dock extremt ont på händerna och handleden ibland, men det var lätt värt det. Som jag brukar säga, no pain no gain. Sen hade vi en liten picknick på gräset och åt lunch med resten av klassen. Vi körde kubb på eftermiddagen och jag måste säga at det är världens sämsta spel. Så himla onödigt. Men det var ändå kul att spela med tjejorna! Det var en rätt lyckad friluftsdag måste jag säga jämfört med förra året då det ösregnade. Jag gillar faktiskt verkligen att spela volleyboll. Nästa gång får vi väl satsa på en riktig varm och solig strand!
 
 
 

En vecka kvar!

 
Om en vecka fyller jag som sagt år. Idag satt jag hemma och åt middag, och då kommer pappa in med den en inslagen låda. Jag fick en tidig födelsedagspresent!! Jag har velat ha ett par "riktiga" hörlurar eftersom jag alltid har använt in-ears. De har alltid bara varit smidiga och lätta att ta med sig. Men helt ärligt kan vi ju alla hålla med om att on-ear lurar har mycket bättre musikkvalité. Flera av mina vänner har de urbanears och har klagat på att sladden går sönder vid mobilintaget. Men mina är den lite nyare varianten där sladden är mer plastig och jag tror på att den kommer hålla länge. Eller man får väl hoppas det. Jag körde på en liten edgy färg eftersom, ja, svart och vitt ser väl snyggt ut med allt, men den här färgen sticker ut och det känns ändå som att jag kommer kunna matcha den med mycket. Speciellt gråa och mörkblåa färger i höst. Jag blev iallafall jätteglad över att ha fått dem och det var verkligen en överraskning eftersom jag inte alls förväntade mig det. Jag har suttit och lyssnat på musik i minst två timmar nu. De är sjukt bra!! <3
 
 
 

Grattis Nelly!

Idag firade vi Nellys födelsedag med en mysig liten middag på Pizza Hut. Det blev en lyckad kväll med god mat och skönaste tjejerna. Jag hade bakat en "dubbelkladdkaka tårta" med rosa grädde, som smakade mycket godare än vad den ser ut. Jag brukar ändå alltid säga att det är tanken som räknas hehe. Måste också tillägga att det var väldigt skönt att hon äntligen fick sin födelsedagspresent av Jossan! Hon fick en sockervaddsmaskin som hon så gärna ville ha och hade pratat om väldigt mycket. Så nu blir det väl sockervaddskväll hos henne snart haha. Men hade verkligen en jättetrevlig kväll. Lite tisdagslyx kan man säga att det var! Grattis igen Nelly <3
Puss


Skön helg, skön sommar

Har haft en jätteskön helg då jag har träffat kompisar, hunnit klart med saker som behövde göras, chillat hemma och varit ute på stan och njutit av vad jag tror har varit sommarens sista varma sol. Japp, jag är helt insatt på att hösten börjar imorgon. Det kommer iallafall bli kallare. Men man får tänka positivt.. Det finns massor med roliga saker som händer under hösten och vintern. Till exempel, min födelsedag näst nästa vecka!! Nu ska jag iallafall sova för jag börjar bli ganska trött. Ska också ta och blogga mer! Anledningen varför jag inte kunde blogga på hela veckan då modeveckan var, var för att vår internet bestämde sig för att inte funka hemma. Helt sjukt, men sånt händer. Nu ska det bli mer inlägg iallafall, jag lovar. Godnatt!


RSS 2.0